Annonce:
Annonce:

SLUT: Chelsea videre i CL

Flere storklubber hænger med røven i vandskorpen inden aftenens spillerunde i Champions League. Chelsea, Dortmund, Porto og Valencia risikerer exit. Følg alle kampene LIVE her

Chelsea risikere CL-exit i aften. Det samme gør Valencia, Porto, Marseille, Dortmund, Olympiakos og Zenit. (Foto: AP)
Chelsea risikere CL-exit i aften. Det samme gør Valencia, Porto, Marseille, Dortmund, Olympiakos og Zenit. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Der er tre pladser i Champions League-slutspillet på spil, når grupperne E til H i aften afvikler sidste runde i gruppespillet.

Den ene spiller Chelsea og Valencia om i Gruppe E, når de to mandskaber tørner sammen på Stamford Bridge i London. Chelsea skal vinde eller spille 0-0 for at følge Leverkusen i 1/8-finalerne, og hvis missionen mislykkes for hjemmmeholdet, er det første gang i klubbens Champions League-historie, at man ikke går videre fra gruppespillet i turneringen.

Følg alle kampene LIVE her.

Klubbernes første møde i Valencia endte uafgjort 1-1. En eventuel vinder af dette opgør kan ende som etter i puljen, hvis Leverkusen snubler ude mod Genk, mens Sorteper må i Europa League, som Chelsea-træner André Villas-Boas vandt med Porto i fjor.

Chelsea-Valencia sendes live på 3+ kl. 20.45.

I Gruppe F kan tre klubber teoretisk set følge Arsenal i 1/8-finalerne.

Annonce:

Marseille kan selv afgøre tingene, hvis franskmændene formår at vinde over Dortmund på udebane. Dortmund kan til gengæld gå videre, hvis de vinder med 4 mål eller mere over Marseille, samtidig med at Olympiakos taber hjemme mod Arsenal.

Følg alle kampene LIVE her.

Olympiakos går videre med en sejr over englænderne, hvis Marseille ikke vinder over Dortmund. En sejr er ikke umulig for grækerne, da Arsenal-manager Arsene Wenger har meldt ud, at han stiller med et reservespækket hold.

I gruppe G tager FC Porto imod Zenit Skt. Petersborg i en direkte duel om at følge overraskelsen Apoel Nicosia videre i turneringen.

Holdenes første møde i Rusland endte med en 3-1-sejr til russerne, men denne gang kan de nøjes med uafgjort for at henvise portugiserne til tredjepladsen og Europa League.

Gruppe H er afgjort hvad angår avancement i turneringen. Barcelona er sikret førstepladsen, mens AC Milan har sat sig på andenpladsen.

Følg alle kampene LIVE her.

Men tredjepladsen er stadig åben, og hvis Bate Borisov formår at slå Barças reserver på Camp Nou, og Viktoria Plzen samtidig taber hjemme mod Milan, så skal hviderusserne spille Europa League efter vinterpausen.

FC Barcelona-Bate Borisov vises live på TV2 Sport kl. 20.45.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: