United risikerer exit: Ferguson kalder det uheld

- David skulle bare have sparket den op på tilskuerrækkerne, siger United-manageren om fejl af Anders Lindegaards rival i målet

Dimitar Berbatov og de andre United-spillere skal løse en vanskelig opgave, før kvalifikation til forårets knockout-fase i Champions League kan blive en realitet. (Foto: AP)
Dimitar Berbatov og de andre United-spillere skal løse en vanskelig opgave, før kvalifikation til forårets knockout-fase i Champions League kan blive en realitet. (Foto: AP)

Ikke mange af de Manchester United-fans, der kommenterer 2-2-resultatet mod Benfica på de engelske sites, bebrejder David de Gea det mål mod slutningen, der kostede to point.

Mere udbredt er kritikken af holdets generelle spil.

Og der er da også noget at være bekymret over, for med et nederlag i den afsluttende gruppekamp, ude mod Basel, vil den engelske storklub højst overraskende være færdig i årets turnering inden forårets kampe - for første gang siden 2005.

Og nogen walkover bliver det ikke. Basel ligger lige i baghjulet på United i gruppestillingen med otte point - United og Benfica har ni.

Manager Sir Alex Ferguson bebrejder to 'freakish' øjeblikke, eller sort uheld, at Benfica slap afsted med 2-2 fra Old Trafford.

- Det var meget skuffende. Det var sort uheld, hvis jeg skal være ærlig - et selvmål og så et dårligt forsøg på at sparke væk fra David de Gea, siger Ferguson ifølge Sky Sports.

- Tilbagelægningen kunne have været bedre, men David skulle bare have sparket den op på tilskuerrækkerne.

- Vi spillede så godt i aften, vi skabte store chancer og spillede noget god fodbold. Det er ikke spillernes skyld. Vi havde fortjent bedre, siger Ferguson, der nu kan se frem til en skæbnekamp i Schweiz.

- Det bliver en svær kamp. Vi er lidt nede, men jeg har fuld tiltro til mit hold, siger Ferguson.