Tévez nægtede at spille for City

Manchester Citys træner, Roberto Mancini, kalder Carlos Tévez 'færdig', efter at Tevez nægtede at blive indskiftet i nederlaget til Bayern

Carlos Tevez er ikke en populær mand i Manchester. (Foto: PA)
Carlos Tevez er ikke en populær mand i Manchester. (Foto: PA)

Carlos Tévez kan have spillet sin sidste kamp for Manchester City.

Den sætning er givetvis skrevet tidligere, men efter tirsdagens 0-2-nederlag til Bayern München i Champions League siger Manchester Citys manager, Roberto Mancini, at han ikke ser en fremtid for Tévez i klubben.

Argentineren nægtede ifølge Mancini at lade sig indskifte i kampen mod Bayern München, og det får konsekvenser.

- Jeg er virkelig skuffet. Den slags må ikke ske i en topklub, at man nægter at komme ind og hjælpe sine holdkammerater.

- Hvad jeg har sagt til Carlos bliver mellem mig, ham og holdet. Men hvis vi vil forbedre os som et hold, så kan Carlos ikke spille for os. For mig er han færdig, siger Roberto Mancini.

City-manageren forklarer, at han bad Tevez om at komme på banen efter 55 minutter. På det tidspunkt var Manchester City allerede bagud 0-2.

- Han nægtede at varme op, og han nægtede også at komme på banen, siger Roberto Mancini.

Carlos Tévez har tidligere i denne sæson skabt furore i Manchester City, da han insisterede på at komme væk fra klubben, fordi han savnede sin familie.

En aftale med den brasilianske klub Corinthians kom også på plads, men de nødvendige papirer nåede ikke at blive skrevet under, før det brasilianske transfervindue smækkede i.