UEFA straffer Mourinho hårdt

Real Madrids portugisiske cheftræner har fået fem dages karantæne for sine grove udtalelser mod UEFA og FC Barcelona

José Mourinho har fået fem dages karantæne for sine udtalelser efter den første Champions League-semifinale mellem Real Madrid og FC Barcelona.

Det skriver den spanske radiostation Cadena Ser fredag eftermiddag.

Læs også: Real klager over Barcelona

De fem kampe gælder i Champions League, men det er kun de første tre kampe i næste sæsons gruppespil, han ikke kan sidde på trænerbænken. Den første er allerede afsonet, mens den sidste er betinget i tre år.

Desuden får han en bøde på 50.000 euro - svarende til 373.000 kroner.

Han får straffen for sine aktioner under kampen samt udtalelserne på det efterfølgende pressemøde. Her antydede han nok så tydeligt, at der var tale om en konspiration mellem UEFA, FC Barcelona og Unicef.

- Guardiola er en fantastisk træner, men han har allerede vundet én Champions League-titel, som jeg ville være flov over efter skadalen på Stamford Bridge. Og i år, hvis han vinder igen, vil det være efter skandalen på Bernabeu, sagde Mourinho blandt andet.

Er det tosset? Tag del i debatten HER

Pepe, der blev smidt ud og dermed startede hele blamagen, har fået én spilledags karantæne, og han er dermed klar til at spille igen, da han sad over i returkampen.

José Pinto, Barcelonas reservemålmand, der blev smidt ud i pausen, har fået tre spilledages karantæne. Dermed er han ikke med, når klubben spiller finale mod Manchester United på Wembley.

Endelig er Real Madrid blevet straffet med en bøde på 20.000 euro - svarende til 150.000 kroner - på grund af tilskuernes upassende opførsel.

0 kommentarer
Vis kommentarer