Real-legende håner 'impotente Mourinho'

Den tidligere Real Madrid-spiller Guti langer ud efter Jose Mourinho efter kongeklubbens nedtur mod Barcelona

Real Madrid-legenden Guti langer ud efter Mourinho. (Foto: AP)
Real Madrid-legenden Guti langer ud efter Mourinho. (Foto: AP)

Mens det er op til UEFA at afgøre, om både Barcelona og Real Madrid skal straffes efter den skandaløse afvikling af El Clásico onsdag aften, så markerer Real Madrid-legenden Guti, der nu spiller i Besiktas, sig med en skarp kritik af Mourinho.

Real Madrid tabte kampen 2-0 efter først Pepe og kort efter Mourinho blev udvist.

Den elegante midtbanespiller var uønsket på Mourinhos hold før denne sæson, men fra sin base i tyrkisk fodbold langer Guti ud efter portugiserens opførsel i forbindelse med det røde kort:

- Mourinho forsøger at retfærdiggøre sin impotens, siger Guti ifølge Telegraph med henvisning til Real Madrids meget defensive taktik.

Nederlaget gør ondt, understreger Guti at det var Barcelona, som viste hvordan fodbold skulle spilles og ikke Real Madrid.

Guti understreger konflikten med Mourinho med at rose Guardiolas egenskaber både som træner og spiller, men Real Madrid-legenden, der nåede næsten 400 kampe for klubben, er dog enig med Mourinho i en ting.

- Det var dommeren, der afgjorde kampen.

Ifølge en afstemning på Marca.com tager over 90 procent afstand fra Mourinhos opstilling med Kaka, Benzema, Higuaín og Adebayor på bænken fra start.