'Mourinho er fredet i Real Madrid'

Real Madrids taktik mod Barcelona var alt for defensiv, mener klubbes fans - men træner Jose Mourinho er fredet som træner, fastslår redaktør

Mourinho er urørlig - ihvertfald i Real Madrid. Spørgsmålet er hvad UEFA gør (Foto: AP)
Mourinho er urørlig - ihvertfald i Real Madrid. Spørgsmålet er hvad UEFA gør (Foto: AP)

Defensivt spil sikrede Real Madrid pokaltitlen med en 1-0 sejr over Barcelona - men en klub som Real Madrid skal spille offensivt.

Det siger de fleste Real Madrid-fans dagen efter 2-0 nederlaget hjemme mod FC Barcelona, hvor Jose Mourinhos defensive taktik faldt sammen, da Real Madrid blev reduceret til 10 mand med Pepes udvisning.

- Efter min mening er det ikke en måde, et storhold skal spille på, siger Pablo Bretons, fodboldredaktør på Real Madrid-avisen Marca.

Ifølge en afstemning på Marca.com tager over 90 procent afstand fra Mourinhos opstilling med Kaka, Benzema, Higuaín og Adebayor på bænken fra start - men det betyder ikke, at Mourinhos fremtid som Real Madrid-træner er i fare, mener Pablo Brotons.

- Jose Mourinho er overhovedet ikke i fare. Han er fredet. Han forlader Real Madrid, når han selv vil, siger Bretons til ekstrabladet.dk

Læs også: Real-fans giver smæk til Mourinho

Ifølge Bretons udtrykker Mourinho fansenes generelle opfattelse, når han kritiserer Guardiola og Barcelona, ligesom han stillede sig på fansenes side, da han efter kampen mod Barcelona i aftes rasede mod UEFA, dommeren og Barcelona igen.

- Han ved, hvad han gør. Intet Mourinho siger på pressekonferencerne er uovervejet. Det han siger på pressekonferencen er, hvad den typiske fan tænker. Ledelsen er ikke vild med det, men Mourinho er beregnende.

Læs også
Claus Bo Larsen: Straf Mourinho hårdt
Mourinho amok: Jeg får kvalme
Skuffet Ronaldo: Messi har det nemmere

- Fansene er ikke vilde med måden at spille på. Men det er en ting - det betyder ikke, at de vil af med ham, siger Bretons, som føler sig sikker på, at ledelsen ikke er så træt af Mourinhos opførsel, at det koster Mourinho jobbet.

Heller ikke Allan Simonsen, der bor i Spanien og følger tæt med i spansk fodbold, tror at Mourinho er truet af fyring.

- Han har allerede vundet en titel, så jeg ved ikke, om han er så fyringstruet. I mine øjne kan han godt blive siddende som træner.