Casillas: Dommeren ødelagde kampen

- Det røde kort var forkert og det ødelagde kampen, sagde Real-målmanden efter udvisningen af Pepe og 2-0 nederlaget til Barcelona

Real-målmanden Casillas var bestemt ikke tilfreds med dommer Wolfgang Starks indsats (Foto: AP)
Real-målmanden Casillas var bestemt ikke tilfreds med dommer Wolfgang Starks indsats (Foto: AP)

- Det røde kort blev afgørende. Udvisningen var heller ikke i orden. Det var en intens kamp og dommeren skulle have taget i betragtning, at der var tænding på, sagde Real Madrids anfører og målmand, Iker Casillas , efter 2-0 nederlaget til Barcelona i Champions League semifinalen.

Dommer Wolfgang Stark hev det røde kort frem tre gange. I forbindelse med spillerne gik til pause var der rødt til Barcelonas reservemålmand, Pinto (kendt som fløjtenisten efter kampen mod FCK) efter masser af tumult. Senere blev Mourinho smidt væk fra bænken. Han sad dog på en havestol lige bag ved og sendte - i strid med reglerne - sedler til sine assistenter.

Men det kort Casillas klynkede over, var direkte rødt til Pepe efter han leverede en ganske solid 'dobbelt-stempling' på Dani Alves, der måtte bæres fra banen.

- Dommeren smadrede kampen, men vi har ikke givet op. Det er ikke nemt at komme til Camp Nou bagud 2-0, men vi vil kæmpe for det, sagde Casillas.

Wolfgang Stark blev beskyttet af betjente med skjolde, da han gik fra banen.