Ancelotti efterlyser mod og personlighed

Manager Carlo Ancelotti tror stadig på, at Chelsea kan slå Manchester United ud af Champions League.

Carlo Ancelotti tror stadig på sine spilleres chancer i Champions League-returkampen tirsdag, men efterlyser mod hos bl.a. sin anfører Terry (tv.) (Foto: Lars Poulsen)
Carlo Ancelotti tror stadig på sine spilleres chancer i Champions League-returkampen tirsdag, men efterlyser mod hos bl.a. sin anfører Terry (tv.) (Foto: Lars Poulsen)

Manchester United har ikke tabt en hjemmekamp i Champions League i seks år, og holdet har kun indkasseret to mål i turneringen i denne sæson.

Derfor skal der en ekstraordinær præstation til fra Chelsea, hvis ikke United skal gå videre til semifinalerne. United vandt det første opgør på Stamford Bridge med 1-0.

Alligevel tror Chelseas manager Carlo Ancelotti på samlet sejr, og han forsøger at give et mentalt indspark til sine spillere forud for tirsdagens returopgør.

- Spillerne er nødt til at tro på, at de kan vinde kampen. Jeg ved ikke, om de er stand til det. Men fra begyndelsen af kampen er de nødt til at tro på sejren, siger Carlo Ancelotti.

Han kræver en topfokuseret indsats, for kun to hold har tidligere præsteret at gøre det, Chelsea skal forsøge at gøre mod United. At vende en føring til United fra første kamp til samlet Chelsea-sejr.

- For at vinde over dem, skal vi yde 100 procent i alt, hvad vi gør. Og ikke bare 100 procent, vi skal også vise personlighed og mod, vi er nødt til at kontrollere kampen, forklarer italieneren.

Uniteds manager Alex Ferguson tager dog udfordringen fra Chelsea med vanlig ro.

- Vores største fordel er Old Trafford, vores fans vil være fantastiske, og der vil blive en elektrisk atmosfære, forudser skotten.

Chelsea kan dog hente selvtillid i det faktum, at holdet vandt 2-1 på Old Trafford i sidste sæson i en vital ligakamp, der siden sikrede klubben det engelske mesterskab.