Chelsea frygter Rooneys vrede

FCK's overmænd i Champions League ser ikke frem til at møde en overtændt Wayne Rooney oven på de seneste dages kontroverser om United-stjernen

Det er aldrig godt at spille mod Rooney, siger Frank Lampard. (Lars Poulsen)
Det er aldrig godt at spille mod Rooney, siger Frank Lampard. (Lars Poulsen)

I aften går det løs med de to sidste kvartfinaler i Champions League, efter Real Madrid og undertippede Schalke 04 i går indledte de første opgør af to med målfester.

United-stjernen Wayne Rooney er i disse dage på alles moralske læber for sit udbrud, da han i weekenden råbte fuck ind i et kamera, og den rødblonde hidsigprops vrede bekymrer modstanderne Chelsea i sportslig henseende.

Hjemmeholdet fra Stamford Bridge frygter simpelthen, at 'vilde Wayne' vil lade sine frustrationer slå ud i en pragtpræstation onsdag aften.

- Wayne er altid tændt som spiller, og der er aldrig et godt tidspunkt at spille imod ham på. Og måske vil hans karantænedom antænde ham endnu mere.

- Han er en fantastisk spiller, og de de negative overskrifter kan gøre ham til en stor trussel for os, siger Frank Lampard ifølge thesun.co.uk.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti indrømmer, at han var chokeret over, at Rooney blev anklaget af FA.

- Han opførsel var tydeligvis ikke smart, men der ville ikke ske noget i Italien, hvis en spiller råbte ind i kameraet. Her er forbundet (FA, red.) meget kontante, og det overrasker mig, at han fik karantæne.

- Men Rooney er altid farlig. Han scorede mod os sidst, så vi skal have godt styr på hans position hele kampen, hvis vi skal vinde, sagde Ancelotti.

Følg kampen live her fra kl. 20.45

1 af 2 Gal og genial: Efter Rooneys fuck-råb og efterfølgende karantænestraf frygter Chelsea-truppen med bl.a. Ashley Cole (tv.) en reaktion hos den både hidsige, men også eminente fodboldspiller hos 'de røde djævle'. (Foto: AP)
2 af 2 Det er aldrig godt at spille mod Rooney, siger Frank Lampard. (Lars Poulsen)