Ronaldo kan spille på piller mod Spurs

Real Madrid overvejer at bruge Cristiano Ronaldo mod Tottenham og risikere at forværre hans lårskade

I fredags udelukkede Real Madrids portugisiske træner, José Mourinho, at landsmanden Cristiano Ronaldo kunne blive klar til kvartfinalen i Champions League mod engelske Tottenham tirsdag aften.

Men efter lørdagens choknederlag hjemme mod upåagtede Sporing Gijon er presset for at få succes i Champions League taget yderligere til i den spanske kongeklub. Det kan få Mourinho til at bruge Ronaldo, selv om han er ikke blevet helt klar efter en forstrækning i baglåret.

- Hvis han (Ronaldo, red.) har en chance for at spille, er det fordi, at han og jeg er villige til at løbe en risiko, sagde José Mourinho efter at have lidt sit første hjemmebanenederlag som træner siden 2004.

Betydningen af kampen mod Tottenham er bestemt ikke blevet mindre efter weekendens nederlag, der betød, at Barcelona nu er otte point foran i den hjemlige liga.

Den spanske avis Marca skriver mandag, at Mourinho vil tvinge Ronaldo i kamp. Udeholdets træner, Harry Redknapp, vil da også forberede sig på et gensyn med Ronaldo, som spillede seks sæsoner i Premier League for Manchester United.

- Tror du virkelig, at han (Ronaldo, red.) ikke kommer til at spille? Ronaldo er en fantastisk spiller, og jeg tror, han spiller, siger Tottenhams træner til Marca.

London-holdet kan som underdog spille frit og uden det store pres, men Harry Redknapp kan ikke lige frem trække på gode minder fra sine tidligere møder med José Mourinho.

- Han har slået mig alle de fem gange, jeg har stået over for ham, men Chelsea (Mourinhos tidligere klub, red.) slog jo alle dengang og glem ikke, at jeg var træner for Portsmouth, siger Tottenham-træneren..