FCK-boss: Fri os fra Ronaldo

04 er nummer et: Lad os trække Shalke, siger FCKs sportsdirektør, Carsten V. Jensen

Carsten V. Jensen er til lodtrækning i Nyon. Han ser gerne Shalke 04 som FCKs modstander i Champions League (Foto: Lars Poulsen)
Carsten V. Jensen er til lodtrækning i Nyon. Han ser gerne Shalke 04 som FCKs modstander i Champions League (Foto: Lars Poulsen)

Der gik ikke mange minutter fra, at dommer Florian Meyer fløjtede kampen mellem FC København og Panathinaikos af i Parken, og frem til, at ellevilde spillere fortalte medierne, at drømmescenariet vil være at spille 1/8-finale mod Real Madrid.

Den galej er sportsdirektør Carsten V. Jensen ikke helt hoppet med på. Tværtimod faktisk. Og når han ved middagstid sidder i Nyon, hvor lodtrækningen finder sted, er der i hvert fald fem-seks hold, han hellere ser parret med FC København.

– Som jeg plejer at sige, er en god lodtrækning jo først god, når man har spillet kampene og vundet dem.

– Men når det så er sagt, vil Real Madrid være den værste modstander at trække, hvis Cristiano Ronaldo fortsætter i de takter, han er i færd med.

Bedste lodtrækning
– Han er en effektiv enmandshær, og skulle vi trække Real Madrid, må vi håbe, at han er syg eller skadet til de to opgør, griner Carsten V. Jensen.

I stedet ser han gerne Schalke 04’s kugle blive trukket, når FC Københavns modstander skal findes.

– Det vil være den bedste lodtrækning for os, men generelt vil jeg sige, at lige meget hvem vi trækker, vil vi få det rigtig svært på deres bane, men vi vil have fornuftige chancer for at skabe et resultat i Parken.

– Det har historien jo vist, siger han med hentydning til de seks Champions League-kampe (og nul nederlag), der foreløbig er blevet spillet i nationalarenaen.

I Ekstra Bladet i dag gennemgår sportsdirektøren de syv mulige modstandere

Husk du kan følge lodtrækningen live her på sitet

1 af 2 Han behøver ikke komme til Parken i denne omgang, mener FCKs sportschef (Foto: Getty Images)
2 af 2 Carsten V. Jensen er til lodtrækning i Nyon. Han ser gerne Shalke 04 som FCKs modstander i Champions League (Foto: Lars Poulsen)