Græsk journalist: Panathinaikos har stor motivation

Skuffede grækere forventer, at Panathinaikos gør alt for at vinde over FCK - her er den sandsynlige græske startopstilling

Træner Jesualdo Ferreira og Simao Junior på mandagens pressemøde. De ved, hvad der forventes af dem: Alt andet end en ny skuffelse. (Foto: Lars Poulsen)
Træner Jesualdo Ferreira og Simao Junior på mandagens pressemøde. De ved, hvad der forventes af dem: Alt andet end en ny skuffelse. (Foto: Lars Poulsen)

Nikos Tzouvanni har været med Panathinaikos hele vejen. Og tv-journalisten fra Novasports lover, at Panathinaikos kommer på banen for at vinde i København.

- De har en ny træner, som alle spillerne skal vise sig frem for. De bliver nødt til at slutte gruppen med en sejr, siger Tzouvanni til ekstrabladet.dk.

- Der er meget ekstra motivation til denne kamp, selv om de ikke kan spille sig videre. De skal alle vise, at de fortjener en plads på holdet. Og i baghovedet har vi jo alle, hvordan det gik på vores store stadion i Athen. Dét er motivation nok, forsikrer tv-journalisten.

- Det er lidt et mysterium, hvordan Panathinaikos stiller op. Et par spillere er blevet hjemme. Så der bliver nogle udskiftninger. Jeg tror på, at de stiller sådan her op:

Panathinaikos (4-5-1): Alexandros Tzorvas - Nikos Spiropoulos, Jean-Alain Boumsong, Cédric Kanté, Loukas Vintra - Simão Junior, Gilberto Silva, Luis García, Sotiris Ninis, Sebastián Leto - Djibril Cissé.

- Det er tvivl på en enkelt plads, vil jeg mene. Måske spiller Lazaros Christodoulopoulos istedet for Leto, oplyser Nikos Tzouvanni.