Carsten V: Vi skal mindst blive treere

FCK's sportsdirektør glæder sig til FC Barcelona og håber på revanche mod Panathinaikos

Carsten V. Jensen havde helst været fri for Rubin Kazan. (Foto: Anders Kjærbye)
Carsten V. Jensen havde helst været fri for Rubin Kazan. (Foto: Anders Kjærbye)

Det var en forholdvis tilfreds Carsten V. Jensen, der torsdag aften kunne notere FC Københavns modstandere i Champions League-gruppespillet.

Og sportsdirektøren hos de danske mestre gør det klart, at ambitionen hedder, at der også skal spilles europæisk fodbold i Parken efter nytår.

- Jeg håber, da at vi kan hente point i hjemmekampene mod Panathinaikos og Rubin Kazan. Målsætningen er, at vi som minimum slutter på tredjepladsen og så er det jo i de kampe, at vi skal slå til. Omvendt skal man huske, at sidst vi var med i Champions League sluttede vi sidst i gruppen med syv point, mens det i andre grupper var nok til at gå videre. Vi har kæmpe respekt for de andre hold, men i dag glæder vi os bare over at være med i potten, siger Carsten V. Jensen, som sammen med resten af FCK ser frem til en række store oplevelser på klubfodboldens fornemmeste scene.

Ærgrer sig over russere
- Grundholdningen er, at vi alligevel ikke har nogen indflydelse på lodtrækningen. Men det bliver noget særligt at kunne præsentere de seneste års mest succesrige fodboldhold, FC Barcelona, i København. Der venter også vores fans en kæmpe oplevelse i udekampen på Camp Nou, siger Jensen, der også ser frem til kampene mod Panathinaikos.

- Vi tabte jo 0-1 til dem for et par år siden, hvor de havde en vis Dame N'Doye på holdet (der i parentes scorede sejrsmålet - red.), så vi vil gerne have revanche. Mikael Antonsson har jo også en fortid i klubben, konstaterer sportsdirektøren, som til gengæld ærgrer sig over at skulle møde Rubin Kazan.

- Nu har vi jo haft nogle fornuftige resultater mod russiske hold i de senere år, men der er ikke den store fordel i at være i tredje seedningslag, når man kan trække et hold som Rubin kazan fra fjerde lag, siger han