Choknederlag til United

Et reservespækket Manchester United-mandskab tabte hjemme på Old Trafford til allerede eliminerede Besiktas

Rodrigo Tello har scoret til 1-0 på Old Trafford og jubler, mens Uniteds Anderson kigger forstenet på. (Foto: Getty Images)
Rodrigo Tello har scoret til 1-0 på Old Trafford og jubler, mens Uniteds Anderson kigger forstenet på. (Foto: Getty Images)

Selv med otte nye i startopstillingen i forhold til lørdagens sejr over Everton var Manchester United storfavorit i hjemmekampen mod allerede eliminerede Besiktas i Champins Leagues Gruppe B. Men det kunne United-reserverne ikke leve op til.

De tyrkiske gæster vandt sensationelt på Old Trafford med 1-0 på et mål af Rodrigo Tello på et afrettet langskud i første halvleg.

Manchester United var allerede før kampen sikker på at gå videre, men kan nu miste førstepladsen i gruppen med et nederlag ude mod de tyske mestre Wolfsburg i sidste spillerunde.

Manchester United med ti point vandt det første opgør mod Wolfsburg - der er noteret for syv point - med 2-1.

Men også CSKA Moskva med syv point kan blande sig i topduellen efter sejr over Wolfsburg i dagens tidlige opgør, og Besiktas med fire point kan også stadig kvalificere sig til Europa League via en tredjeplads i gruppen med sejr over CSKA Moskva i sidste kamp, så også i Gruppe B er der masser at spille for i sidste spillerunde.

De sidste kampe 8. december:

Wolfsburg-Manchester United

Besiktas-CSKA Moskva

Se stillingen i Champions League Gruppe B her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere