Real-træner: Vi spiller ikke godt

- Vi leder stadig efter vores stil, men resultaterne er gode, siger Manuel Pellegrini

Real Madrid kunne kun juble en enkelt gang mod upåagtede Zürich efter Gonzalo Higuains (th.) scoring. (Foto: AP)
Real Madrid kunne kun juble en enkelt gang mod upåagtede Zürich efter Gonzalo Higuains (th.) scoring. (Foto: AP)

MADRID (ekstrabladet.dk): Det var en Real-træner Manuel Pellegrini med benene på joprden, der mødte pressen efter dagens beskedne 1-0-sejr over FC Zürich.

- Holdet spiller ikke godt over hele banen, men resultaterne er gode. I dag spiller vi ikke den form for fodbold, vi gerne vil spille, men vi er sikre i forsvaret, og Zürich skaber ikke ret meget.

- Vi ville gerne have scoret flere mål - tre, fire eller fem - for fansene elsker det. Og vi skulle have scoret nummer to, for det ville have løsnet op, sagde Pellegrini efter sejren, der med stor sandsynlighed er nok til at komme videre til ottendedelsfinalerne.

Real Madrid skal blot undgå et nederlag på tre mål ellere mere mod Marseille i sidste spillerunde, men allerede nu kigger man i Spanien frem til søndagens 'El Clasico' mod arvefjenden Barcelona på Camp Nou.

Leder efter holdets stil
I fjor blev det nådestødet for Bernd Schuster som Real-trræner, da han før et tilsvarende opgør kom til at sige, at han ikke troede på sejr på Camp Nou, men den fælde hoppede Pellegrini ikke i

- Jeg vil ikke være overrasket, hvis vi vinder på Camp Nou. Selvfølgelig er holdene forskellige, men de scorer ikke mere end os, og de lukker heller ikke færre mål ind.

- Barcelona har en anden stil end os og et meget fasttømret koncept, men vi håber at kunne fortsætte vores gode resultater, mens vi finder frem til VORES stil, siger Pellegrini, der glædede sig over de 20-25 minutter, Cristiano Ronaldo fik i benene som indskifter efter sin lange skadespause.

- De vil gøre ham godt, og han brænder for at spille. Han har trænet godt, og han er kommet sig helt over sin skade. Og vi ved, hvad han kan gøre ved andre hold, siger Pellegrini.

Zürich-træner Bernard Challendes var heller ikke specielt imponeret af det spanske storhold.

- De er ikke så spektakulære, men de vinder og vinder, konkluderede han.

LÆS REPORTAGE FRA KAMPEN MELLEM REAL MADRID OG FC ZÜRICH i EKSTRA BLADET TORSDAG.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere