Real-sejr - men alt stadig åbent

Ronaldo fik comeback, da Real Madrid slog Zürich i svag forestilling - Marseille klarede 1-1 ude mod Milan

Real-angriber Gonzalo Higuains mål i første halvleg blev kampens eneste i Madrid. (Foto: AP)
Real-angriber Gonzalo Higuains mål i første halvleg blev kampens eneste i Madrid. (Foto: AP)

Zürich er som ventet ude, men ellers er intet afgjort i Champions Leagues Gruppe C efter en svag kamp i Madrid og en gyser i Milano.

I Madrid fik indskiftede Cristiano Ronaldo efter længere pause med en ankelskade 20 minutters spilletid i benene før weekendens 'El Clasico' mod Barcelona, da Zürich blev besejret 1-0 på Huguains mål i første halvleg.

Men efter føringsmålet gik Real i stå, og Zürich kunne med lidt held have stået for en sensation mod et vaklende Real-hold, der ikke fik spillet til at flyde og blev buhet af banen af hjemmepublikummet.

Marseille ramte stolpen
Så var der anderledes gang i kampen i Milano, hvor AC Milan og Marseille spillede 1-1 i en spændende, tempofyldt og helt jævnbyrdig kamp.

Men gæsterne fra Marseille vil nok ærgre sig mest over det uafgjorte resultat, idet Brandao brændte en gigantchance helt fri et par meter fra mål midt i anden halvleg, og kort før tid ramte Diawara stolpen i en sand gyser.

Marco Barriello bragte hjemmeholdet foran efter blot ti minutters spil, da han flot satte Gabriel Heinze af med en dribling i feltet, men Lucho Gonzales fik udlignet fra kot afstand blot seks minutter senere.

Resultaterne betyder, at Zürich slutter sidst i gruppen, men end ikke Real Madrid er trods føringen med 10 point sikker på at gå videre.

Milan med otte point kan sikre sig videre deltagelse med sejr ude over Zürich i sidste kamp, mens Marseille med syv point skal vinde med tre mål over Real Madrid i sidste kamp for at blive bedre end Real Madrid indbyrdes.

Ellers skal franskmændene håbe på Milan-pointtab samtidig med egen sejr over Real. Spændingen lever til det sidste!

De sidste kampe 8. december:

Zürich-AC Milan

Marseille-Real Madrid

Se stillingen i Champions League Gruppe C her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere