Italienere: Liverpool for langsom

Den italienske glæde over Fiorentina er stor ovenpå kvalifikationen til 1/8-finalerne i Champions League

Steven Gerrard var tilbage på banen i Champions League, men kaptajnen kunne ikke forhindre italiensk sejr over Lyon. (Foto: Getty Images)
Steven Gerrard var tilbage på banen i Champions League, men kaptajnen kunne ikke forhindre italiensk sejr over Lyon. (Foto: Getty Images)

Det er hårdt som Liverpool-fan at nærlæse medierne onsdag efter det kedelige Champions League-exit tirsdag aften.

Især de italienske medier fortæller gladeligt om rusen ved at få Fiorentina videre blandt de sidste 16 mandskaber i Europas bedste klubturnering.

Fordi Fiorentina var det italienske hold, man havde færreste forvetninger til - og fordi det sker på bekostning af én af kontinentets største klubber.

'Liverpool har ikke længere den vilje og tro, som tidligere har været deres varemærke. Det er dér, de skal begynde forfra. I Europa League'.

Sådan skriver avisen Gazzetta dello Sport, mens La Stampa kalder det 'sensationelt', at Liverpool FC røg ud.

Mourinho kan lære af Prandelli
'Det er, som det skal være. Liverpool var langsom og umulig at genkende i Budapest, hvor man kun med nød og næppe slog Debrecen', skriver Gazzetta dello Sport.

Også Inter og manager José Mourinho får en røffel efter nedturen mod FC Barcelona, der betyder, at de italienske mestre langt fra er sikre på videre deltagelse i turneringen.

'Prandelli og Barca - lektioner for Mourinho', skriver Corriere dello Sport med henvisning til den succesrige Fiorentina-træner Prandelli, som Mourinho angiveligt kunne skele til og lære af.

- Foreløbig er ét italiensk hold videre i turneringen. Og det er det hold, man mindst havde regnet med, skriver avisen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere