Barca kunne uden Zlatan og Messi

Et afbudsramt Barcelona-hold holdt legestue med Inter og hentede vigtig 2-0 sejr i Champions Leagues gruppe F

Anfører Carles Puyol var på toppen sammen med resten af Barcelona-spillerne. (Foto: AP)
Anfører Carles Puyol var på toppen sammen med resten af Barcelona-spillerne. (Foto: AP)

Hvis der skulle rende en fodboldfan eller to rundt med den opfattelse, at FC Barcelona ikke kan levere varen uden superstjernerne Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi, Så gjorde catalanerne effektivt op med den vildfarelse tirsdag aften.

Her besejrede de regerende Champions League-mestre Inter 2-0 i overlegen stil med de to småskadede angrebsprofiler parkeret på bænken, og dermed erobrer Barcelona førstepladsen i gruppe F.

Inden opgøret havde Barcelona for alvor kniven på struben efter, at det kun blev til et point i to kampe mod russiske Rubin Kazan, men mestrene havde ingen problemer med at håndtere presset mod et bovlamt Inter-mandskab, som aldrig for alvor formåede at true hjemmeholdets sejr.

Allerede efter ti minutter slog værterne til, da Gerard Pique kunne sparke bolden i nettet efter et hjørnespark.

Kort efter kunne det være blevet 2-0, da Xavi sendte et frispark over mål, men tilskuerne på Camp Nou skulle ikke vente længe på den næste scoring.

Den leverede stortalentet Pedro, da han flugtede bolden ind bag Inter-keeperen Julio Cesar, der undtagelsvis ikke så helt heldig ud i den situation.

Efter pausen gik værterne ned i kadence og spadserede kampen hjem, mens de italienske mestre igen skuffede gevaldigt på den store, europæiske scene.

Resultatet betyder, at Inter er tvunget til at vinde den sidste gruppekamp mod Rubin Kazan, mens Barcelona fortsat har brug for point, når holdet lukker gruppespillet mod Dynami Kiev.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere