Aguero snød Drobga i sidste minut

Chelsea-angriberen tilbage efter karantæne og scorede to gange for Chelsea, men kriseramte Atletico Madrids Sergio Aguera fik udlignet til 2-2 i sidste minut

To mål Didier Drogba var ikek nok til sejr, men Chelsea er alligevel videre til ottendedelsfinalerne. (Foto: AP)
To mål Didier Drogba var ikek nok til sejr, men Chelsea er alligevel videre til ottendedelsfinalerne. (Foto: AP)

Et par af verdens bedste angribere viste deres kvaliteter tirsdag aften i Madrid, da Atletico tog imod Chelsea i 2-2-kampen i Champions Leagues Gruppe D.

For gæsterne var det Didier Drogba, der nettede to gange - det andet til 2-1-føring kort før tid efter et flot soloraid, men i overtiden lykkedes det Sergio Aguero at udligne til 2-2 direkte på frispark. Og det bliver Chelseas interesse i den argentinske angriber næppe mindre af ...

Aguero bragte hjemmeholdet foran på en flot flugter midt i anden halvleg, før Drogba udlignede til 1-1 på hovedstød.

- Vi skulle have gjort det bedre. Det er virkelig frustrerende at indkassere et mål på den måde, sagde Drogba umiddelbart efter kampen.

Pointtabet betød nu ikke så meget for Chelsea, for trods den madrilenske opmuntring midt i krisetiderne med en placering på nedrykningspladserne i den spanske liga, er Gruppe D afgjort.

I den anden kamp vandt Porto nemlig med 1-0 ude over Apoel Nicosia på et flot mål af Falcao fra kanten af feltet, og dermed er Chelsea og Porto videre til ottendedelsfinalerne.

Se stillingen i Champions League Gruppe D her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere