Vigtig sejr til Poulsen og co.

Danskeren spillede hele kampen, da Juventus vandt 1-0 ude over Maccabi haifa - choknederlag til Bayern München

Christian Poulsen spillede hele kampen for Juventus i aftenens Champions League-kamp mod MAccabi Haifa. (Foto: AP)
Christian Poulsen spillede hele kampen for Juventus i aftenens Champions League-kamp mod MAccabi Haifa. (Foto: AP)

Christian Poulsen spillede hele kampen, da Juventus tog et stort skridt videre mod ottendedelsfinalerne i Champions League tirsdag aften med en kneben 1-0-sejr ude over israelske Maccabi Haifa.

Mauro Camoranesi scorede det afgørende mål kort før pausen fra kort afstand på et spark, der blev rettet af og snød keeper Davidovitch.

- Jeg er tilfreds med sejren, spillerne spillede fornuftigt og ansvarligt. Det var ikke kun et spørgsmål om at bruge fødderne. Vores skuffelse fra den uafgjorte kamp hjemme mod Bordeaux er væk. Nu kigger vi fremad med håbet om at kunne kvalificere os til knockout-fasen, siger Juve-træner Ciro Ferrara.

Med sejren er Juventus på andenpladsen i Gruppe C med otte point - to point efter overraskelsen Bordeaux.

Rundens sensation
De franske mestre stod for rundens sensation ved på udebane at trodse spil og chancer og besejre Bayern München med 2-0.

Yoann Gourcuff bragte gæsterne foran på et 'studs-hovedstød' i første halvleg, hvor keeper Hans-Jörg BUtt ikke så godt ud, og i overtiden scorede Marouane Chamakh det afgørende mål til 2-0.

Bordeaux er dermed klar til ottendedelsfinalerne, men i Bayern er krisen stor efter blot fire point i fire kampe. Tyskerne er nu sandsynligvis tvunget til at vinde de to sidste kampe - inklusive en udesejr over Juventus.

Se stillingen i Champions League Gruppe A her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere