Kahlenberg ude af CL-truppen

Thomas Kahlenbergs skadehelvede betyder, at Wolfsburg har set bort fra ham i efterårets Champions League-trup

Sådan får vi ikke glæde af Kahlenberg på landsholdet, ligesom Wolfsburg må se bort fra ham i Champions League (Foto: Lars Poulsen)
Sådan får vi ikke glæde af Kahlenberg på landsholdet, ligesom Wolfsburg må se bort fra ham i Champions League (Foto: Lars Poulsen)

Thomas Kahlenberg skiftede i sommer til de tyske mestre fra Wolfsburg, fordi han gerne vil spille Champions League-fodbold.

Men den drøm går ikke i opfyldelse i efteråret.

På grund af danskerens langvarige skade har cheftræner Armin Veh besluttet, at Thomas Kahlenbergs navn slet ikke står i den trup på 25 spillere, som Wolfsburg har afleveret til UEFA.

Derved går ”Kalle” glip af kampe mod Manchester United, CSKA Moskva og Besiktas.

Wolfsburg, der er seedet sidst i gruppen, skal gå videre til forårets knald og fald-kampe, hvis ”Kalle” skal smage lidt til Champions League-fodbold i denne sæson.

Den danske landsholdsspiller har været ude af spillet siden 22. juli. Diagnosen er træthedsbrud i hoften og man taler om et skadesforløb på to måske tre måneders varighed.

Den lange skadepause har også den konsekvens, at der kommer til at gå tid, før den 25-årige kreatør finder tilbage i en kamprytme. Og når det sker er vi formentlig i november.