Efter CL-brøler: 'Jeg er ikke død endnu'

Kasper Lorentzen ved det bliver svært igen, men chancen for en sejr er størst i aften hjemme mod Shakhtar Donetsk

Kasper Lorentzen og Co. jagter FC Nordsjællands første CL-sejr. (Foto: Jens Dresling)
Kasper Lorentzen og Co. jagter FC Nordsjællands første CL-sejr. (Foto: Jens Dresling)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Det er sidste hjemmekamp for FC Nordsjælland i Champions League i denne omgang, og det er netop i denne kamp – mod Shakhtar Donetsk i Parken, at de fleste har set den største chance for FC Nordsjælland at få en sejr i den uhyggeligt svære gruppe E, hvor også Juevntus og Chelsea har hjemme.

- Det kan det sagtens være (den største chance for en sejr, red.). Det kan det sagtens være. Vi havde rigtig godt fat i spillet dernede, men de har nogle forcer i deres omstillingsspil. De er sindssygt gode i det, men jeg tror, at chancen er der i aften, men om den er større end i de andre kampe er svært at sige – jeg synes også Shakhtar har bevist, at de skal gå videre fra den her gruppe, vurderer Kasper Lorentzen, og forklarer hvorfor chancen for den forløsende sejr er størst netop i aften.

- Jeg tror at folk er blevet overrasket over Shakhtars niveau, så derfor er det svært at sige at chancen er størst i aften, men Shakhtars stil ligger måske lidt bedre til os.

- Selvfølgelig er de gode i omstillingerne, men jeg synes bare, at Juventus måde at spille på var så sindssygt svært for os, selv om vi får en uafgjort på hjemmebane.

Se også: FCN får støtte af halv Parken imod Shakhtar

- Chelsea har et sindssygt højt niveau, men det var som om, at i Donetsk fik vi lidt mere plads og tid til at spille mere. Der skabte vi så ikke noget, men det er vi blevet bedre til, og det bliver forhåbentligt endnu bedre i morgen – så hvis vi kan få den samme tid og plads og være lidt mere boldsikre, så de ikke får deres omstillinger, så håber jeg da på at vi kan skabe en del.

I håber på tre point i aften, men tør I også tro på tre point?

- Det gør vi hver gang, selv om vi godt ved, at vi er kæmpe underdogs, men vi tror alle sammen på det, og troen er stor til i aften, siger Kasper Lorentzen, der ikke længere gider dvæle ved sin fejl mod Juventus i Torino, der kostede målet til 2-0.

- Jeg er ikke død endnu, jeg står stadig her, men det var pisse irriterende, jeg kunne slet ikke … tanken da det skete. Det var ligesom det værste mareridt, men i løbet af kampen måtte jeg lade være med at tænke på det, ellers havde det påvirket mit spil.

Se også: Hjulmand: Stokholm inspirerer os alle

- Jeg lærte noget af den episode, så derfor har jeg ikke hængt så meget med hovedet over det. Selvfølgelig er det aldrig sjovt og jeg vil heller ikke gå rundt som om, at det ikke rager mig en skid, men det er ikke noget, jeg hænger med hovedet over.

- Næste gang jeg er i en sådan situation, så losser jeg den ud med det samme, understreger Lorentzen.

Du kan følge Champions League-opgøret mellem FC Nordsjælland og Shakhtar live her på sitet fra kl 20.45...

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen