Okore før Juventus: Vi har lært en masse

FC Nordsjælland jagter både første scoring og første point i Champions League mod Juventus på tirsdag

Jores Okore og co. fra FC Nordsjælland tabte 0-4 hjemme mod Chelsea - nu gælder det Juventus på tirsdag i næste Champions League-opgave. (Foto: Lars Poulsen)
Jores Okore og co. fra FC Nordsjælland tabte 0-4 hjemme mod Chelsea - nu gælder det Juventus på tirsdag i næste Champions League-opgave. (Foto: Lars Poulsen)

Efter 0-2 mod Shakhtar Donetsk og 0-4 mod Chelsea er der på forhånd ikke meget, der peger på en FC Nordsjælland-sejr, når de danske mestre på tirsdag møder Juventus i tredje Champions League-kamp.

Men selv om det italienske mesterhold er ubesejret i umindelige tider, mener FCN-forsvareren Jores Okore, at han og medspillerne har lært så meget af de tidligere kampe, at en overraskelse er mulig.

Læs også:

Se også: Okore: Jeg må gøre et eller andet rigtigt

- Vi lærte mod Chelsea, at vi skal holde koncentrationen i 90 og ikke bare i 75 minutter. Det er noget, der kan trænes. Vi skulle lære at spille i højeste tempo i en hel kamp, det gør modstanderne jo hver gang, siger Jores Okore.

Mod Chelsea stod der 0-1 langt hen i kampen, og FC Nordsjælland pressede på for en udligning, men i kampens slutfase brød holdet helt sammen, så Chelsea til sidst vandt med hele 4-0.

Læs også:

Se også: Petr Cech: Okore imponerede mig

- Når man når så langt hen i kampene mod den slags hold, så sidder trætheden både i hovedet og benene. Vi skal blive bedre til at holde fokus, når benene er trætte. Det er også noget mentalt, lyder det fra den danske landsholdsspiller.

Han håber på, at opgøret i Parken på tirsdag bliver kampen, hvor FC Nordsjælland endelig får scoret et Champions League-mål. Og så kan der måske lure en overraskelse.

- Vi skal ud og bevise, at vi kan score mål på den store scene. Vi kan overraske og tage point, men vi kan også tabe stort. Det er i hvert fald en kamp, jeg ser frem til, siger Okore.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Asensio blev sen redningsmand for Real Madrid
Avis: Chelsea risikerer transferforbud efter 25 ulovlige handler
De Gea vil ikke tale om kontraktforlængelse
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen