Terry: Vi rørte ikke bolden de første 15 min.

Chelseas anfører erkendte, at Chelsea var statister i aftenens kamp

Chelsea var skarpe. Det var Barcelona ikke (Foto: AP/Kristy Wigglesworth)
Chelsea var skarpe. Det var Barcelona ikke (Foto: AP/Kristy Wigglesworth)

Chelsea havde kun et ét enkelt skud indenfor målrammen her til aften. Men det var det skud, der gav dem målet i deres 1-0-sejr over Barcelona.

Bestemt ikke fortjent, hvis man ser på spil og chancer, og Chelseas anfører indrømmede da også, at Chelsea til tider var statister i Barcelonas kombinationer.

Læs også:

Se også: Fightende Chelsea snød uskarpe Barcelona

- Vi var nødt til at være tålmodige her til aften. Vi rørte ikke bolden de første 15 minutter. Didier (Drogba) arbejdede meget hårdt, og det var en utrættelig indsats fra alle. Udekampen bliver en meget svær kamp. De vil have mange chancer på deres store bane. Vi respekterer dem, men vi er ikke bange for dem, sagde Terry efter kampen ifølge uefa.com.

Målmand Petr Cech hev en fantom-redning frem i slutminutterne på et hovedstød fra Puyol, og han glædede sig især over det faktum, at holdet ikke lukkede et udebanemål ind.

- Det var ikke perfekt, fordi de havde en del chancer, men vi gjorde, hvad vi kunne. Der er fantastisk kvalitet i deres hold, men vi gav os 100 %, og vi forsøgte at forblive organiserede. Mentalt er det meget svært at holde fokus hele tiden, men vi gjorde det.

Se mere:

Se også: Matchvinder: Vi kan slå Barcelona ud

- De er et fantastisk hold, men vi var brilliante i aften. For engagementet og indsatsen fortjente vi, hvad vi fik. Vi for at se, hvor vigtigt det er, at vi ikke lukkede mål ind. Sidste gang holdt vi målet rent på Camp Nou, så det kan blive meget vigtigt, hvis vi kan score dernede, lød det fra Cech efter kampen.

De to hold spiller returkamp på Barcelonas hjemmebane næste tirsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere