Mourinho antyder at Barca fik dommerhjælp

Real Madrids træner José Mourinho skyder en ny stikpille af sted mod ærkerivalen FC Barcelona

Mourinho har noget at sige til Barcas fans ... (Foto: AP)
Mourinho har noget at sige til Barcas fans ... (Foto: AP)

Real Madrid kommer ikke til at møde Chelsea i Champions League-finalen. Det er umuligt, mener Real Madrids træner José Mourinho.

Chelsea skal møde FC Barcelona i den ene semifinale, men Mourinho tror ikke på, at Chelsea har mulighed for at slå Barcelona.

- Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke tror, at finalen bliver mellem Real Madrid og Chelsea. Jeg tror ikke på det, og du ved hvorfor, siger Mourinho kryptisk til Viasat.

Portugiseren vil ikke uddybe, hvorfor han ikke tror på Chelseas muligheder.

Tidligere har Mourinho kritiseret Barcelona for at blive favoriseret af dommerne, og det er han også blevet straffet for at have sagt offentligt.

Måske er det grunden til, at Mourinho er mere tilbageholdende med at uddybe sine holdninger.

Real Madrid skal møde tyske Bayern München i den anden semifinale, og her kan begge hold godt gå videre til finalen, mener Mourinho.

- Det eneste spændingsmoment i semifinalerne er, hvem der skal møde Barcelona i finalen. Real mod Bayern München bliver to knaldkampe, hvor vi spiller om retten til at prøve kræfter med Barcelona, siger Mourinho.

Tirsdag gik Barcelona videre til semifinalen efter en 3-1-sejr over AC Milan. To af Barcelonas mål blev scoret på straffespark, og især det andet dømte straffespark var stærkt omdiskuteret.

0 kommentarer
Vis kommentarer