Bayern-boss har kig på historisk Treble

Karl-Heinz Rummenigge nyder, at Bayern München har mulighed for at vinde tre turneringer i samme sæson

Det kører i Bayern (Foto: AP)
Det kører i Bayern (Foto: AP)

Bayern Münchens formand Karl-Heinz Rummenigge nyder, at sydtyskerne i dette forår har mulighed for at vinde den første Treble - tre titler i samme sæson - i klubbens historie.

Tirsdag aften spillede Bayern sig videre til semifinalerne i Champions League med en samlet 4-0-sejr efter to kampe mod franske Marseille. I forvejen er Bayern nået frem til finalen i den tyske pokalturnering og kæmper med om titlen i Bundesligaen.

Champions League Olic knuser Marseille i CL med dobbeltmål

- Vi er stadig med i alle tre turneringer og er i god form.

- Vi tager alle tre turneringer meget seriøst og fortsætter med at tage en kamp af gangen startende med bundesligakampen mod Augsburg på lørdag, siger Karl-Heinz Rummenigge.

Selv om Bayern München flere gange er strøget til tops i Europa og i de hjemlige turneringer, så er det aldrig sket i en og samme sæson.

Robben glæder sig allerede til mødet med Real Madrid i semifinalen. (Foto: AP) Intl. fodbold Robben: Spændende med Bayern-Real i semien

Den 12. maj møder sydtyskerne Borussia Dortmund i finalen i pokalturneringen. Dortmund er også den største forhindring i kampen om det tyske mesterskab, hvor Bayern aktuelt er tre point efter topholdet fra Dortmund.

Modstanderen i Champions League-semifinalen bliver sandsynligvis spanske Real Madrid, der inden onsdagens returopgør i den spanske hovedstad vandt 3-0 over cypriotiske Apoel FC i den første kvartfinale.

Finalen i Champions League spilles den 19. maj i München.

0 kommentarer
Vis kommentarer