Bayern-boss ligeglad med sur Ribery

Lederne i Bayern er trætte af nederlaget mod Basel, men nedtoner endnu et egotrip fra en af holdets stjerner

Kold luft mellem Franck Ribery og Jupp Heynckes. (Foto: AP/Michael Kienzler)
Kold luft mellem Franck Ribery og Jupp Heynckes. (Foto: AP/Michael Kienzler)

Det knirker og knager i den altid urolige tyske storklub Bayern München, efter at FC Basel onsdag aften tilføjede sydtyskerne et 0-1-nederlag i den første 1/8-finale i Champions League og dermed gjorde en dårlig forårsstart endnu værre.

Tilmed viste tv-billeder, at holdets store stjerne Franck Ribery nægtede at give træner Jupp Heynckes hånden, da træneren trak franskmanden ud af kampen midtvejs i anden halvleg.

Læs også:

Se også: TV: Her sikrer Basel sig sejren

Men den reaktion skal man ikke lægge noget i, mener Heynckes ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Det er naturligt, at når en spiller bliver udskiftet i en så vigtig kamp, så er han ikke glad, siger Heynckes.

Det samme mener Uli Hoeness, klubpræsidenten, der i mange år var manager og har købt håndfulde af spillere med store egoer.

Læs også:

Se også: Basel-helt: Vi har slået verdens to bedste

Han gider slet ikke snakke om Riberys opførsel.

- Det er jeg bedøvende ligeglad med. Hvorfor spørge om et håndtryk, når vi kan snakke om fodbold, spurgte Hoeness ifølge nyhedsbureauet AFP reportere efter fadæsen i Basel, der giver et vanskeligt udgangspunkt før returkampen i München.

Den fornyede fokus på Bayern-stjernernes holdånd og vilje til at sætte deres egen person i anden række kommer efter, at hollandske Arjen Robben for et par uger siden blev beskyldt for egoisme af blandt andre ærespræsident Franz Beckenbauer.

Læs også:

Se også: Sensation: Basel nedlagde Bayern

66-årige Jupp Heynckes, der har oplevet lidt af hvert i en lang trænerkarriere, bevarer dog roen udadtil, både i forhold til den fornærmede franskmand og mulighederne for at gå videre trods skuffelsen mod det schweiziske hold.

- Det er en ubehagelig situation, men jeg har været i den slags situationer før.

- Alarmklokkerne ringer, men vi har en hjemmekamp, og der kan vi stadig ændre resultatet. Det er absolut muligt at slå Basel 2-0 hjemme, siger Jupp Heynckes.

0 kommentarer
Vis kommentarer