Zlatan: Champions League er ikke så vigtig

AC Milan-angriberen Zlatan Ibrahimovic siger, han er blevet mere ligeglad med at vinde Champions League.

(Arkivfoot: AP)
(Arkivfoot: AP)

Kedelig kan man ikke klandre Zlatan Ibrahimovic for at være. Slet ikke op til store fodboldkampe, hvor han har for vane at sige sin uforbeholdne mening om tingene.

Altid kontroversielle Zlatan Ibrahimovic siger forud for aftenens 1/8-finale i Champions League hjemme mod Arsenal, at turneringen ikke længere er specielt vigtig for ham at vinde.

- For mange år siden var Champions League det, jeg ville vinde, vinde, vinde. Men hvis man overdriver eller hyper det, så kommer man aldrig til at vinde. Så nu sigter jeg bare efter at vinde alle de trofæer, jeg kan.

- Hvis jeg vinder, så vinder jeg. Og hvis jeg ikke vinder, så vinder jeg ikke, siger Zlatan til UEFAs officielle Champions League-magasin.

Se også: Wenger tror på Henry-triumf mod Milan

Pokalen med de store ører er i brede fodboldkredse ellers regnet for den klubtitel, de fleste fodboldspillere helst vil have på cv'et.

Men AC Milan-angriberen mener ikke længere, det er det værste, der kunne ske, hvis han ikke når at vinde det prestigefyldte trofæ.

- Hvis jeg ikke har vundet Champions League, når jeg stopper karrieren, så er der ikke noget at gøre ved det.

- Hvis jeg stoppede i dag, så ville jeg sige, at jeg var meget tilfreds med min karriere, og at jeg havde gjort alt det, jeg kunne, pointerer han.

Zlatan Ibrahimovic har scoret i de seneste fire Champions League-kampe og har i alt fundet vej til nettet otte gange i 12 Champions League-kampe for Milan inden opgøret mod Arsenal.

0 kommentarer
Vis kommentarer