Wenger tror på Henry-triumf mod Milan

Arsenal-manager Arsene Wenger tror på, at Thierry Henry kan spille en vigtig rolle i sin sidste kamp for klubben mod AC Milan i aftenens Champions League-brag

Han har sagt farvel til FA Cuppen ved at score det afgørende mål mod Leeds. Han har sagt farvel til Premier League ved at score det afgørende mål i weekendens vigtige udekamp mod Sunderland.

Og i aftenens Champions League-udekamp mod mægtige AC Milan kan Thierry Henry sætte en gigantisk trumf på ved at score i det, der efter al sandsynlighed bliver hans sidste kamp i turneringen over dem alle.

Læs også:

Se også: Henry siger farvel til Arsenal på San Siro

Den 34-årige franskmand var i forvejen den mest scorende Arsenal-spiller gennem tiderne, da hans gamle mentor, Arsenal-manageren og landsmanden Arsene Wenger, hentede ham ind på en superkort lejeaftale fra starten af januar til i aften, som bliver hans sidste kamp for hjerteklubben, inden han vender tilbage til New York Red Bulls.

Kan hjælpe klubben
Med tre mål i seks kampe har han udvidet rekorden til svimlende 229 kasser for London-holdet, og Arsene Wenger både håber og tror på, at tallet kan stige med mindst en i det, som ligner Henrys uigenkaldeligt sidste kamp for Arsenal.

Læs også:

Se også: Eventyrlig afslutning for Henry

- Han kan gøre det igen. Hvis det bliver nødvendigt kan han hjælpe os, specielt på et sted, hvor han vil være topmotiveret, siger Wenger til Daily Mail.

Thierry Henry havde et mislykket ophold i Juventus inden han i 1999 kom til Arsenal, men fik efterfølgende en personlig hævn over støvlelandet, da han spillede en af karrierens bedste kampe og scorede to mål, da Arsenal slog Inter med hele 5-1 i november 2003.

Samme turnering og samme stadion som i aften.

Skarpere end forventet
- Jeg er meget trist over, at han forlader os. Jeg ville gerne beholde ham to uger mere, men jeg har selc accepteret aftalen som den er. Vi havde ikke regnet med, at han ville være så vigtig for os, men han faldt hurtigt ind på holdet, og hans talent på banen er stadig meget skarpere end jeg havde troet, efter han har været i USA, siger Wenger.

Læs også:

Se også: Overvejer ny Thierry Henry-aftale

Mens træneren - sammen med det meste af verdenspressen - ikke tøver med at kalde Thierry Henrys sidste uger i Arsenal for en kæmpe succes, så er hovedpersonen selv mere tilbageholdende.

- Man kan altid gøre det bedre. Det er det, jeg altid siger til mig selv. Efter den sidste kamp mod Milan kan vi se, hvordan det er gået, siger han til Arsenals officielle hjemmeside.

1 af 2 Arsene Wenger hentede første gang Thierry Henry til Arsenal i 1999. (Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer