SLUT: Man Utd i skidt pointtab

Se hvordan det gik i aftenens syv Champions League-kampe med ekstrabladet.dks liveopdateringer

Bliver der noget at juble over for Christian Eriksen i aften? (Foto: AP)
Bliver der noget at juble over for Christian Eriksen i aften? (Foto: AP)

Tidligere på dagen lykkedes det Lille at sikre sig en fornem 2-0-udebanesejr over CSKA Moskva i rundens tidlige kamp.

De syv resterende Champions League-kampe skydes alle i gang kl. 20.45, og du kan følge dem alle live i ekstrabladet.dks liveopdatering:

Få overblik over alle kampene her

I Gruppe A kan Bayern München sikre sig et avancement med blot et enkelt point på hjemmebane mod Villarreal, der fortsat ligger nederst i gruppen uden point:
Følg Bayern München-Villarreal her

Napoli fik en uheldig optakt til deres kamp mod Manchester City (læs den historie her), men skal bruge point, gerne tre, hvis de vil videre fra den svære pulje A. City er videre sammen med Bayern München, hvis de vinder i Italien:
Følg Napoli-Manchester City her

Med Lilles sejr over CSKA Moskva er Inter allerede nu sikker på at gå videre fra Gruppe B. Trabzonspor slog Inter på Giuseppe Meazza, så mon ikke italienerne godt kunne tænke sig en revanche på tyrkisk grund?
Følg Trabzonspor-Inter her

Basel skal bruge alle tre point for at holde snor i Benfica og Manchester United i kampen om de to pladser videre i årets Champions League. Gruppens prügelknabe fra Otelul skal vinde deres sidste to kampe, hvis de vil holde liv i kampen om gruppens 3. plads:
Følg Otelul Galati-Basel her

Anders Lindegaard må atter se til fra bænken, når Manchester United og Benfica kæmper om førstepladsen i Gruppe C. Hjemme på Old Trafford må United påtage sig favoritværdigheden. Med uafgjort kan begge klubber gå videre, hvis Basel taber til Otelul Galati.
Følg Manchester United-Benfica her

Christian Eriksen er med i Ajax' offensiv, når de hollandske mestre skal på svær udebaneopgave i Lyon. En sejr og Ajax er videre. Lyon er under pres tre point efter Ajax, og skal helst vinde over Ajax for at holde liv i håbet om avancement:
Følg Lyon-Ajax her

Real Madrid er allerede videre efter toppoint i deres fire første gruppekampe. Jose Mourinho har varslet udskiftninger og sparing af spillere, men hjemme på Bernabeu vil Real Madrid ikke stille op uden at give alt for en sejr over Zagreb, som næsten har udspillet deres rolle i gruppen.
Følg Real Madrid-Dinamo Zagreb her