Wenger: Arsenal skal have et par sejre

Både Arsenal og Dortmund har fået en svag sæsonstart og vil hente selvtillid i deres Champions League-opgør.

To pressede mandskaber tørner sammen tirsdag aften, når Dortmund tager imod Arsenal i premieren i Champions League-gruppespillet.

Sølle fire point i lige så mange kampe er det blevet til for Arsenal i Premier League, mens sidste års tyske mestre fra Dortmund kun har formået at hente syv point i fem kampe i Bundesligaen.

Bedre bliver det ikke for Arsenal af, at holdet må undvære midterforsvareren Thomas Vermaelen, det unge midtbanetalent Jack Wilshere og fire andre skadede spillere oven på sommerens transfervindue, hvor profilerne Cesc Fabregas og Samir Nasri forlod klubben.

Selvtillid forsvinder hurtigt
Og det er da også et Arsenal-hold, som er ramt på selvtilliden, der går på banen i Dortmund.

Læs også: Dortmund byder Arsenal velkommen

- Selvtillid forsvinder hurtigt og kommer langsomt tilbage, og vi er ikke vant til at være i den situation, vi er i nu. Vi er nødt til at få et par sejre i streg, siger Arsenal-manager Arsène Wenger, der afsoner karantæne i kampen og derfor ikke må sidde på bænken.

- Vi har stor respekt for Dortmund. De er velorganiserede og virkelig stærke fremad banen. Begge hold vil spille offensivt, og det bliver en attraktiv kamp at se, mener Arsène Wenger.

'Må fokusere på os selv'
London-klubben fik en smule oprejsning i weekenden, hvor holdet hentede sin første sejr i Premier League mod oprykkerne fra Swansea.

Læs også: Alt om Barca-Milan-braget

Modsat tabte Dortmund sin kamp mod de tyske oprykkere fra Hertha Berlin. En svag præstation vurderer Dortmunds træner Jürgen Klopp.

- Vi kan spille meget bedre, end vi gjorde mod Hertha og med mere større kreativitet. Arsenal spiller meget angrebsivrig fodbold, men vi skal fokusere på os selv, siger Jürgen Klopp.

Arsenal og Dortmund møder i gruppespillet også belgiske Genk og græske Olympiakos.