Ferguson roser AaB-back

Alex Ferguson roser AaB’s Martin Pedersen, der advarer Lynge Jakobsen om at vente med nyt kontraktudspil

Martin Pedersen har gjort indtryk på Sir Alex Ferguson. (Foto: Claus Bonnerup)
Martin Pedersen har gjort indtryk på Sir Alex Ferguson. (Foto: Claus Bonnerup)
MANCHESTER (Ekstra Bladet): Hvis Martin Pedersen virker nogle centimeter højere i aften, når han løber på banen mod Manchester United, har det en åbenlys forklaring.

I weekenden uddelte Uniteds legendariske manager, Sir Alex Ferguson, i Ekstra Bladet store roser til den danske venstre forsvarer. Og den ros gør indtryk på en spiller, der ellers er inkarneret Tottenham-tilhænger.

– Den tog jeg helt klart til mig. Jeg synes selv, at jeg havde godt styr på det i kampen mod Manchester United. Og når Alex Ferguson også bemærker det, tager jeg som et stort skulderklap, siger Martin Pedersen, som føler, at Ferguson har spottet hans helt klare styrker.

Jeg kan noget
– Når vi er underdogs, som tilfældet var mod Manchester United, så er det vigtigt med gode berøringer og gode afleveringer. Og jeg kan forestille mig, at det er min omgang med bolden og den fart, jeg kan gøre det med, der har fanget hans øje.

– Det er kort tid på bolden og overblik til at træffe de rette beslutninger, der er nøglen i den situation, mener Martin Pedersen, som ikke ligefrem er en spiller, der tiltrækker sig stor anerkendelse fra hverken presse eller tilhængere.

– Mine kvaliteter bliver der ikke lagt mærke til. Jeg scorer ikke mange mål eller lægger op til dem, men jeg arbejder røven ud af bukserne. Og det udløser roser fra sådan en manager. Så kan jeg altså nogle ting. Og de fans, der sviner mig til, kan så tygge på det, siger AaB-forsvareren.

Martin Pedersens kontrakt i AaB udløber til sommer. Men trods roserne fra Alex Ferguson, så tøver AaB stadig med at komme med et udspil.

Italien lokker
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det ingen tilfældighed. Sportschef Lynge Jakobsen satser primært på at hente en centerforsvarer mere, og så gøre Michael Jakobsen til fremtidens venstre back i klubben.

De overvejelser kender Martin Pedersen ikke til, men samme dag som efteråret slutter med kampen i Manchester, erklærer han sig parat til at søge nye græsgange.

– Jeg ved ikke, om Lynge Jakobsen tror, at jeg ikke vil prøve noget nyt, fordi jeg har været så længe i AaB. Men det er et sats fra Lynge at stole på stamspillernes loyalitet, konstaterer Martin Pedersen, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger har fanget øjet hos et par italienske klubber.
1 af 2 AaB’erne trænede i aftes på Old Trafford, men i aften bliver det mere hedt med et fyldt Old Trafford. (Foto: AP)
2 af 2 Martin Pedersen har gjort indtryk på Sir Alex Ferguson. (Foto: Claus Bonnerup)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen