Skotsk sviner til AaB

Celtic-legenden Bertie Auld har intet til overs for nordjydernes sejr over Celtic

Der er for lidt kvalitet i Celtic-truppen, mener legenden Bertie Auld, der kalder AaB det dårligste hold Celtic har tabt en europæisk kamp til.
Der er for lidt kvalitet i Celtic-truppen, mener legenden Bertie Auld, der kalder AaB det dårligste hold Celtic har tabt en europæisk kamp til.

AaB var det dårligste hold, der nogensinde har slået Celtic i en europæisk kamp.

Så kontant lyder det fra Celtic-legenden Bertie Auld i The Scotsman.

- I europæisk lys er Aalborg et dårligt, dårligt hold. Det gør resultatet så meget mere skuffende, forklarer legenden, der var del af det legendariske Celtic-mandskab Lisbon Lions, der i 1967 vandt mesterholdenes turnering.

I Aulds øjne var det klart Celtics egen skyld, at det gik galt i Aalborg.

- Selv når man tager i betragtning, at deres første mål blev rettet af og der var lidt uheld her og der, så havde Celtic chancer nok til at begrave dem. I stedet smed de kampen væk efter at de var kommet foran 1-0.

Den 70-årige skotte fungerer i dag som fodboldekspert på Celtics egen tv-station, men er på ingen måde rettet ind til kun at tale pænt om klubben. Faktisk er han kendt for at sige sin mening lige ud om klub og spillere. Og hvad angår de sidstnævnte, så har klubben, efter Aulds mening, købt forkert ind.

- Hvem er det, der har anbefalet det? Jeg har været virkelig skuffet over kvaliteten på de spillere, der er hentet ind. Celtic har 60.000 fans til hver hjemmekampe. Det må være muligt at hente spillere, der har den nødvendige kvalitet.