Annonce:
Annonce:

Barcelona-målfest i Lissabon

Barcelona-opvisning, med Messi som dirigent, knuste Sporting Lissabon. De vandt 2-5, men endnu mere overbevisende var Donetsk mod Basel, de vandt hjemme med 5-0

Messi var Barcelonas store fornøjelse. Han spillede Henry fri til 0-1 og scorede selv til 0-3. en god dag på fodbold-kontoret (Foto: AP)
Messi var Barcelonas store fornøjelse. Han spillede Henry fri til 0-1 og scorede selv til 0-3. en god dag på fodbold-kontoret (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Efter 17 minutter havde Barcelona vist, at de ville vinde gruppe B.

I forvejen havde de 10 point, mod de nie Sporting Lissabon havde på 2.-pladsen.

Men spanierne satte sig på spillet fra starten.

efter 14 minutter driblede Messi overbevisende gennem portugisernes forsvar. Han prikkede bolden til en helt fri Thierry Henry, der nemt kunne score.

Kun tre minutter senere havde Barcelona hjørne. Bolden lander ved den fjerneste stolpe, hvor den rammer Eidur Gudjohnsen i ryggen. Bolden lander lige for fødderne af Gerard Piqué og så står der 0-2.

Herefter slappede Barcelona af resten af første halvleg.

Til gengæld kom de drønende ud til anden. Efter kun tre minutter tager de et lynhurtigt frispark på kanten af feltet og fornøjelsen Messi passerer målmanden til 0-3.

Efter sådan en vellykket dag på fodboldkontoret kunne Messi lade sig skifte ud efter 57 minutter.

Det ville hjemmeholdet trods alt ikke byde de 33.000 tilskuere. På to minutter nettede de to gange ved Miguel Veloso og Liedson.

Så lignede det lidt spænding. Men kun i yderligere et minut. Der kom Barcelona på 4-2, da Marco Caneira hårdt presset lobbede bolden over sin egen chanceløse målmand.

Målmanden måtte forlade kampen, da han blev udvist efter at have lavet straffe efter 71. minutter. Hans afløser er tæt på at snuppe sparket, men Bojan Krkic får scoret.

Gruppens anden kamp mellem Shakhtar Donetsk og Basel blev det til overbevisende 5-0 til hjemmeholdet med hele tre mål af Jadson.

Basel ender lige så klart sidst, som Barcelona vinder gruppen. Donetck er nu kun tre point efter Lissabon på 2.-pladsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: