Celtic-stjerne: AaB's sejr ufortjent

Celtic havde alt spillet og havde dermed fortjent at vinde, mente den græske angriber, Georgios Samaras, efter det skæbnesvangre nederlag i Aalborg

Det var ufortjent, at AaB vandt, mener Georgios Samaras, der her ses jagtende Thomas Augustinussen (Foto: Ernst van Norde)
Det var ufortjent, at AaB vandt, mener Georgios Samaras, der her ses jagtende Thomas Augustinussen (Foto: Ernst van Norde)

AALBORG (ekstrabladet.dk): Han lignede noget katten havde slæbt med ind, da han efter nedturen i Aalborg kom slaskende forbi den ventende presse.

Men Celtics græske angriber, Georgios Samaras, havde heller ikke meget at smile af, som han kom lullende der med huen trukket langt ned om ørerne og det lange hår. Nederlag på 2-1 til AaB og færdig i Europa var facit for Celtic.

- Det er frustrerende. For vi har jo bolden i det meste af tiden, sagde han til ekstrabladet.dk.

- AaB fortjener ikke denne sejr. De scorer to heldige mål, mens vi sidder på spillet hele kampen, kom det bittert fra grækeren, der nu kan holde fokus på den hjemlige liga.

For Celtic er med fjerdepladsen i Champions Leagues gruppe E helt færdig med Europa Cup for denne sæson. Mens AaB på tredjepladsen er med i UEFA Cup'en i foråret.