Wayne Rooney undskylder 'film'

Manchester Uniteds Wayne Rooney sagde pænt undskyld til manager Sir Alex Ferguson, efter at han havde 'filmet' i CL-opgøret mod Villarreal

Der var tale om vaskeægte 'film', da Wayne Rooney faldt til jorden i en duel med Fabricio Fuentes i tirsdagen Champions League-opgør mod Villarreal.

Den slags er hverdagskost på fodboldbanerne. Til gengæld er det sjældent, at synderen efterfølgende undskylder, men det var præcist, hvad Rooney gjorde overfor manager Sir Alex Ferguson efter kampen.

- Det ligner ikke Wayne. Han troede, at han blev tacklet og forsøgte så at få mest muligt ud af situationen. Nu har han set det igen, og han har sagt undskyld til mig, forklarer Ferguson ifølge The Sun, hvor skotten samtidigt får sendt en sviner i retning af Villarreals franskmand Robert Pires.

- Det er ikke noget, man normalt ser fra ham. Måske har han set for meget på Robert Pires. I det mindste sagde han undskyld. Det kommer man sgu aldrig til at høre fra Pires.

Wayne Rooney selv var i det brødebetyngede hjørne efter nullerten på El Madrigal.

- Jeg troede, at jeg blev sparket, og så forsøgte jeg at 'ride på tacklingen', sahde englænderen, der også stak en undskyldning ud til Gonzalo Rodriquez efter sin version af svanens død i første halvleg.