Annonce:
Annonce:

Benitez sætter rød rekord

Når Liverpool i aften møder Marseille i Champions League, sætter Rafael Benitez rekord som den manager, der har flest europæiske kampe for 'De Røde'

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Når Liverpool i aften møder Marseille i Champions Leagues gruppe D, bliver der skrevet historie i den engelske storklub.

Det er nemlig 66. gang, at manager Rafael Benitez står i spidsen for Liverpool i et europæisk opgør, og dermed overgår han alle sine berømte forgængere på Anfield. En rekord, som spanieren er stolt af.

- Jeg er meget stolt over det, og jeg håber, at jeg også vil være her til de næste 66 kampe. Det er en flot bedrift - særligt i en topklub som Liverpool, fordi det betyder, at klubben har succes i Europa. Og det er altid positivt, siger Benitez til Liverpools hjemmeside.

Udover rekorden kan spanieren også glæde sig over, at anfører Steven Gerrard efter al sandsynlighed bliver klar til kampen, hvor Liverpool kan sikre det videre avancement.

- Han har det ok, og jeg tror, at han bliver klar til Marseille. Jeg ved ikke, om han kan spille 90 minutter, men hvis han kan starte, så spiller han, siger Benitez.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: