Cypriotisk sensation i aften?

Anorthosis Famagusta fra Middelhavsøen kan med en sejr over Werder Bremen sende chokbølger rundt i fodbold-Europa

Torsten Frings regner med, at Werder Bremen redder sæsonen og kommer videre fra gruppe B i Champions League. (Foto: Getty Images)
Torsten Frings regner med, at Werder Bremen redder sæsonen og kommer videre fra gruppe B i Champions League. (Foto: Getty Images)

Da Daniel Jensen og kollegerne i Werder Bremen røg i Champions Leagues gruppe B, blev der i Tyskland straks talt om lodtrækningsheld. Det var da på papiret den nemmeste af alle grupper.

Med to hold videre lød Inter, Panathinaikos og Werder Bremen da heller ikke som en uoverkommelig opgave.

Nu er der to runder tilbage, og Werder Bremen ligger sidst med tre point for tre uafgjorte kampe. Ikke én sejr er det blevet til.

Werder står dermed overfor at skulle sige farvel efter gruppespillet for tredje gang i træk.

- Vi vil gøre alt for at forhindre det. Vi har det stadig inden for rækkevidde at kvalificere os. Vi kan stadig selv afgøre det. Hvis vi scorer et hurtigt mål, kan vi knække dem, siger Bremen-profilen, Torsten Frings med henvisning til aftenens kamp mod hele Champions Leagues største overraskelse: Anorthosis Famagusta.

I hele 41 hjemmekampe er Anorthosis ubesejret - en stribe, der tog sin begyndelse i januar 2007.

Okay, hjemmesejre i den cypriotiske liga er vel ikke den store bedrift, men med i rækken er også 3-3 mod Inter og 3-1 over Panathinaikos.

Med sejr i aften kan Anorthosis sikre sig videre avancement, hvis Inter samtidig hjemme besejrer Panathinaikos.

Sker det er sensationen komplet - og de tyske medier igen fyldt med ord som pinlig og beskæmmende om Werder Bremen.