Drogba får kniven

Didier Drogba bliver formentligt sat helt af holdet, når Chelsea i aften møder Bordeaux i Champions League

Didier Drogba skal ikke regne med spilletid for Chelsea i aften. (Foto: AP)
Didier Drogba skal ikke regne med spilletid for Chelsea i aften. (Foto: AP)

Didier Drogbas møde med Inter-repræsentanter i mandags kommer formentligt til at koste ham deltagelse i aftenens Champions League-kamp mellem Chelsea og Bordeaux.

I følge engelske medier ventes manager Luiz Felipe Scolari at smide Drogba af holdet til aftenens kamp som konsekvens af angriberens møde med Inter-repræsentanter i mandags.

Drogba var i forvejen ikke spået en plads i startopstillingen, men kunne have været benyttet som joker i en kamp, hvor Chelsea med en sejr sikrer sig videre deltagelse i turneringen.

Der har ikke været nogen officiel bekræftigelse af mandagens møde mellem Drogba, hans agent samt Inters tekniske direktør og Jose Mourinhos agent. Det skulle have fundet sted på den populære italienske restaurant Lucio i London-bydelen Kensington.

I England hæfter man sig ved, at Chelsea ikke har været ude med en fordømmelse af Inters tilnærmelser, hvilket ellers ville være en naturlig reaktion. Det kan tolkes som om Drogba har fået grønt lys til at forhandle med italienerne. Dog ikke nødvendigvis efter samråd med Scolari, hvis man skal tolke brasilianerens reaktion på gårsdagens pressemøde i Frankrig.

Scolari reagerede her ganske voldsomt på spørgsmålene om Drogbas møde.