Annonce:
Annonce:

Real Madrid tæt på katastrofe

Kongeklubben kan risikere at misse kvalifikationen fra Champions League-gruppespillet - i så fald er krisen komplet

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Juventus er stensikre på at gå videre fra gruppe H i Champions League, men derefter er alt åbent i gruppen.

Real Madrid må efter sine to nederlag til Juventus håbe på, at netop italienerne kan hjælpe dem lidt på vej i dagens tidlige kamp, der begynder kl. 18.30.

Men det kan godt blive svært for Den Gamle Dame at hente tre point med hjem fra Zenit Skt. Petersborg. Hele syv stamspillere er nemlig skadet og ikke med i den russiske storby, der inden kampen blev hjemsøgt af et bombeattentat, hvor tre mennesker omkom. Det forventes, at der afholdes et minut stilhed inden kampen sættes i gang af danske Claus Bo Larsen.

De syv manglende spillere er: Gianluigi Buffon, David Trezeguet, Jonathan Zebina, Dario Knezevic, Cristiano Zanetti, Christian Poulsen og Tiago.

Til gengæld glæder et selvtillidsfyldt Zenit-hold sig til kampen, hvor træner Dick Advocaat ser muligheder for alle tre point:

Annonce:

- Hvis vi spiller, som vi gjorde i Italien, hvor vi bestemt ikke fortjente at tabe (0-1, red.), så skal vi nok få alle tre point, siger han.

Schuster i fare
Real Madrid har fordelen - eller ulempen - af at kende resultatet af Juventus-kampen inden, de selv løber på banen i Minsk til mødet med BATE Borisov kl. 20.45.

Det hviderussiske mesterhold har alle mand klar til kamp, og de har alle sigtet indstillet på, at det stadig kan lade sig gøre at gå videre.

- Det absolut vigtigste for os er at tro på, at vi er gode nok til at spille mod dem, gode nok til at spille godt, og gode nok til at slå dem, siger den 33-årige anfører, Aleksandr Ermakovich, der netop er vendt tilbage efter en længerevarende knæskade.

Lige nu sner det i Minsk, men den ene minusgrad og den manglende vind er næppe nok til at kyse madrilenerne.

Annonce:

Til gengæld bliver det pivhamrende koldt i Madrid, hvis de vender hjem med nederlag. Så vil det eneste varme sted i byen være trænersædet under Bernd Schuster. Det vil til gengæld være så varmt, at han næppe vil kunne opholde sig mange timer på det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: