Annonce:
Annonce:

Ferguson gad ikke møde Sinatra

Manchester Uniteds manager fortryder, at han tidligere gik alt for meget op i fodbold. I aften kan han og holde sikre sig videre avancement i AaB's gruppe

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Det er to gode hold, og de bedyrer begge, at de naturligvis går på banen for at vinde. Alt andet tør kun David Nielsen sige.

Ikke desto mindre står Villarreal og Manchester United i den situation, at de begge går videre fra Champions Leagues Gruppe E, hvis de spiller uafgjort i aften.

Det kan jo sagtens lade sig gøre, selv om man går 100 procent efter sejren - se bare på Sverige mod Danmark ved EM 2004 i Portugal. Da ville begge hold gå videre, hvis kampen endte 2-2 - og sørme om ikke det blev resultatet.

Det er næppe troligt, at Alex Ferguson har brugt al sin tid på kampen. Den ellers perfektionistiske manager siger i hvert fald til The Sun, at han ikke længere bruger al sin tid på fodbold. Det er ikke sundt, siger han, der nu i stedet bruger megen tid på musik og golf, og han har ligefrem planer om at få en klaverlærer til at lære ham at spille ordentligt på alle tangenter.

Gad bare ikke Ol' Blue Eyes
- Jeg er vild med alle de store croonere: Nat King Cole, Matt Munro, Frank Sinatra og Dean Martin, siger Sir Alex, og fortæller så om en af de få episoder i sin karriere, som han nok har fortrudt, og da skal vi tilbage til april 1989:

- Ingen var større Frank Sinatra. Ingen slår ham. Jeg havde faktisk opnået at få en middagsaftale med ham en aften i London, men så tabte vi til Charlton... så meldte jeg afbud og tog hjem - jeg var ikke i humøret til at snakke med nogen!

- Der var en periode - vel indtil for 10 år siden, hvor jeg var besat af alt i mit job. Hvis jeg var fortsat sådan, havde jeg nok skadet mig selv hårdt, siger han og fortæller, at han kastede sin interesse på musik, vinkundskab, heste og golf.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: