Anders Due vil til udlandet igen

AaB's frisparksekspert Anders Due drømmer om et ny udlandseventyr - men først skal Celtic besejres i Champions League

Drømme i dueslaget: Anders Due håber på et nyt udlandseventyr. (Foto: Andreas Szlavik)
Drømme i dueslaget: Anders Due håber på et nyt udlandseventyr. (Foto: Andreas Szlavik)

Det vakte opsigt i fodbold-europa da Anders Due med et præcist udført frispark sikrede AaB 2-2 i Champions League-opgøret mod Villarreal.

Målet var det foreløbige højdepunkt i Dues karriere, der er kommet tilbage på skinner i Aalborg efter et mislykket hollandsk eventyr.

Men trods fiaskoen i Vitesse Arnhem drømmer kantspilleren om en ny tur til udlandet.

– Jeg vil gerne ud igen. Det havde jeg også en lang snak med AaB om, da jeg kom herop. Jeg tror, alle spillere har et ønske om at komme ud og skrive en kontrakt, så man har ro på, den dag man er færdig med karrieren. Så dukker den rigtige klub op med det rigtige tilbud i vinterpausen, er jeg klar til at rejse, siger Due til Ekstra Bladet.

Og Anders Due får en fremragende mulighed for at reklamere for sig selv i aftenens CL-gyser mod Celtic. En kamp som Due tipper ender med nordjysk 2-1 sejr.

– Ja, jeg synes, vi har en god mulighed. I den første kamp synes jeg, at Celtic viste sig som et rystet hold. Det havde svært ved at skabe chancer –    og var bestemt heller ikke afskrækkende og stærkt bagi. Celtic er da favorit, men vi er en farlig underdog, der godt kan vinde, slutter han.