Annonce:
Annonce:

Nordjysk følelse af uovervindelighed

Den tro, der i sidste sæson gjorde AaB til danske mestre, er vendt tilbage. Før braget i Champions League mod Celtic har nordjyderne ikke tabt i otte kampe

Thomas Enevoldsen tror på succes mod Celtic. (Foto: Mick Anderson)
Thomas Enevoldsen tror på succes mod Celtic. (Foto: Mick Anderson)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Øjnene og blikkene fortæller det hele. AaB er atter blevet et hold af vindere.

Karim Zaza, Thomas Enevoldsen og de øvrige holdkammerater har dagen før mødet med skotske Celtic i Champions League genfundet den følelse, som i sidste sæson gjorde holdet til danske mestre; følelsen af uovervindelighed. På vej ud til den afsluttende træning snakker de alle om at slå det skotske storhold.

- Vi har alle sammen genfundet troen på, at vi er utrolig stærke. Vi ved, at hvis vi spiller op til vores bedste, som vi har gjort i mange kampe på det seneste, så skal de andre hold være rigtig gode for at slå os, siger målmand Karim Zaza.

Den seneste måned har været én lang optur for de AaB-spillere, der i slutningen af oktober befandt sig i en stor krise med en bundplacering i SAS Ligaen. Dengang blev træner Bruce Rioch fyret, og siden den 26. oktober er det blevet til fire sejre og fire uafgjorte resultater.

Midtbanespilleren Thomas Enevoldsen nævner ophøjelsen af Allan Kuhn til cheftræner samt Poul Erik Andreasen som assistent som en af årsagerne til fremgangen.

- De har bragt meget selvtillid ind i truppen, men når man har haft en skidt periode og pludselig får en sejr, så giver det utrolig meget, og det kan vende det hele. Vi vokser selvtillidsmæssigt hver gang, vi ikke taber en kamp. Det smitter af på vores spil, forklarer Enevoldsen.

- Vi er begyndt at spille godt igen, og folk har selvtilliden til at lave de ting, som vi gjorde i sidste sæson, hvor vi blev mestre. Det er klart, at når man har en periode på otte kampe, hvor vi ikke har tabt, så føler man ikke rigtig, at man kan tabe, fastslår midtbanespilleren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: