Juventus rydder bordet

Al krisesnak hos Den Gamle Dame kan godt forstumme i relation til Champions League, hvor Real Madrid blev besejret 2-0 og avancementet blev sikret

Der er altså noget over ham, ham der Alessandro Del Piero.

Han forekommer at have været med på højeste niveau så længe, at han sikkert var med, da boldene var snørret sammen med lædersnor, og støvlerne vejede 13 kg - stykket.

I sidste runde var han manden bag Juventus' genrejsning, da han scorede og sendte Real Madrid hjem fra Torino med et 1-2 nederlag.

I dag scorede han begge mål, der sikrede Juventus en 2-0 sejr på selveste Santiago Bernabeu. Først scorede han med venstrebenet på et skud uden for feltet nederst i venstre målhjørne i det 17. minut, og med 23 minutter tilbage af kampen slog han det sidste søm i.

Direkte på frispark sendte han den ned i samme hjørne som ved den første scoring. Denne gang var det bare med højrebenet.

Dermed er Juventus helt sikker på avancement fra gruppen.

I den anden kamp vandt de russiske stjerner fra Zenit Skt. Petersborg nemlig med 2-0 over hviderussiske BATE Borisov. Det holder sidstnævnte på 2 point, mens Zenit kommer op på 4 på tredjepladsen. De vil således kunne indhente Juventus med to sejre i de sidste to kampe.

Det vil til gengæld betyde, at sorteper havner hos Real Madrid.