Annonce:
Annonce:

'Del Piero er jo fantastisk'

Juventus' svenske forsvarsprofil, Olof Mellberg, var ustyrlig i sin kommentar om sin anfører, der nærmest ene mand nedlagde Real Madrid onsdag

Alessandro Del Piero scorede begge Juventus' mål, da italienerne slog Real Madrid onsdag. (Foto: AP)
Alessandro Del Piero scorede begge Juventus' mål, da italienerne slog Real Madrid onsdag. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

MADRID (Ekstra Bladet): Han havde den bedste plads til Alessandro Del Pieros store forestilling på Bernabéu.

Juventus svenske forsvarskriger Olof Mellberg havde da også svært ved at skjule sin begejstring over sin magiske holdkammerat, der nærmest ene mand nedlagde Real Madrid i de to storklubbers Champions League-møde.

Han omfavnede den dobbelt målskytte og skreg begejstret umiddelbart efter Juves overraskende 2-0-sejr. Og da han en times tid senere mødte Ekstra Bladet i mixed zone, var humøret stadig i Champions Leauge-topklasse.

- Jamen, Del Piero er fantastisk! Det er ikke første gang, at han gør det. Han har gjort det mange gange i store kampe. Det viser, hvor stor en spiller han er, og hvor vigtig han er for os, sagde Mellberg om den 33-årige italiener, der er i helt forrygende form i øjeblikket.

Annonce:

Brug for noget ekstraordinært
Mod Real Madrid havde han tre afslutninger. To peb forbi Casillas og i mål, den sidste sneg sig lige nøjagtig uden om og forhindrede ham i at blive hattrick-helt. Han måtte nøjes med at være helt og blev fortjent klappet ud af Bernabéu, da han i sidste minut lod sig udskifte.

- Vi har ikke ret mange chancer, så at han kan score to mål på de få muligheder, var fantastisk. Når du spiller de store kampe, har du brug for noget ekstraordinært, og det har Del Piero, smilede Mellberg, der nøjagtig som den skadede Christian Poulsen kom til Juventus i sommerpausen.

Med sejren har den italienske storklub allerede sikret sig en billet til 1/8-finalen og kan nu rette fokus mod Serie A, hvor Den Gamle Dame aktuelt ligger nummer seks.

Vigtig periode
- Det er en vigtig periode, hvor vi skal presse dem foran os i tabellen. Vi startede godt, men havde så et dyk, hvor vi mistede for mange point.

- Vendepunktet blev den første kamp mod Real Madrid. Siden den kamp er det virkelig gået frem for os, og vi har vundet svære kampe.

Annonce:

- Derbyet mod Torino, Bologna på udebane, Roma og nu mod Real Madrid igen. Men vi skal fortsætte med at vinde og lægge pres på, for topholdene mister ikke mange point, sagde en glad Olof Mellberg sent i aftes til Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: