Villarreal-træner: Vi SKAL vinde

Manuel Pellegrini ser kampen i morgen mod AaB som meget vigtig, da spanierne med en sejr kan sikre sig videre deltagelse i Champions League

Det var ikke det mest ordrige pressemøde, som Villarreals eneste fremmødte repræsentant, træner Manuel Pellegrini, afholdt.

Til gengæld var der så heller ingen overraskende udmeldinger fra manden.

- Vi undervurderede ikke Aalborg i den første kamp (hvor AaB kom foran både 1-0 og 2-1, red.), de spillede bare godt i første halvleg, sagde Pellegrini og understregede så, at det heller ikke ville ske i morgen.

- Det er en meget vigtig kamp for os. Med en sejr kan vi sikre os videre deltagelse i Champions League, sagde han, og afviste så al tale om favoritrollen.

- Det vil jeg ikke forholde mig til. Det vigtigste for mig er, at vi spiller godt og vinder kampen.

Heller ikke snak om det kolde nord afskrækkede den 55-årige chilener. En spansk journalist havde ellers opsnappet en oplysning, som det dog kan være svært at finde troværdig bekræftelse af. Han spurgte således, om de rigtig mange frostgrader i morgen kunne få betydning.

- Frost betyder ikke noget. Jeg forventer, at vi præsterer på normalt niveau, lød svaret.

Til orientering for det spanske pressekorps kan det oplyses, at DMI forventer temperaturer på minimum 5 plusgrader i morgen.