Augustinussen: Vi er på rette spor

Det går helt sikkert den rette vej for AaB, og AaB's anfører tror på, at det kan kaste et godt resultat af sig senere på dagen

Thomas Augustinussen i aktion mod Manchester United. Nu gælder det Villarreal på Energi Nord Arena. (Foto: Ernst van Norde)
Thomas Augustinussen i aktion mod Manchester United. Nu gælder det Villarreal på Energi Nord Arena. (Foto: Ernst van Norde)

Han vil indtage en naturlig position i centrum for AaB's hold, når nordjyderne i aften tager imod Villarreal i Champions League.

Og anfører og midtbaneprofil Thomas Augustinussen er udmærket klar over, at der venter en ordentlig mundfuld. Om ikke andet står 6-3-øretæven nok stadig friskt i erindringen.

Alligevel vælger den tidligere angriber at fokusere positivt og på den måde at bevare optimismen inden kampen, der gerne skal point ud af, hvis AaB skal fastholde muligheden for en plads i forårets UEFA Cup.

- Vi har præsteret godt i alle europæiske kampe i år og sidste år, og det er det, vi baserer vores selvtillid på, sagde anføreren på dagens pressemøde.

- Samtidig føler vi, at vi er på rette spor igen, og jeg føler, der er en god stemning i truppen og en tro på, at vi kan gå ud og lave et godt resultat i morgen, siger han.

Stemningen delvist skyldes de seneste dage efter Bruce Riochs exit. Allan Kuhns overtagelse af træningen har givet en løft i såvel spil som humør.

Med lidt god vilje kan det kaste point af sig i aften.