Chelsea tørret i Rom

Romas træner Spaletti lettede fra sit varme sæde, da hans hold knuste de engelske stjerner 3-1

Det var lettelse i bogstaveligste forstand, da Roma-træner Luciano Spalletti hoppede ind i fejringen af målet til 2-0. (Foto: AP)
Det var lettelse i bogstaveligste forstand, da Roma-træner Luciano Spalletti hoppede ind i fejringen af målet til 2-0. (Foto: AP)

Modsætninger mødes - og overraskelser opstår.

Chelsea kom til Rom med masser af selvtillid, mens værterne er under kolossalt pres fra fans, medier og alle andre med en holdning til klubben for deres mere end dårlige sæsonstart i Serie A.

Luciano Spaletti, der tidligere har haft en stor stjerne som træner i Roma, har i de seneste dage oplevet, hvordan der er blevet sat stadigt større spørgsmålstegn ved hans virke.

Forud for kampen mod Chelsea sagde Spaletti dog, at man skulle forvente et andet Roma-hold end det, der hidtil har underpræsteret i ligaen.

Han fik ret.

Chelsea var på intet tidspunkt i nærheden af sejren trods massivt spilovertag. Det førte bare ikke rigtig til noget. Chelsea kom således bagud 0-3, og Terrys scoring forblev bare pynt.

I gruppens anden kamp vandt Bordeaux over gruppens hidtidige overraskelse, CFR Cluj fra Rumænien. 2-1 sejren til franskmændene gør gruppe A til en af Champions Leagues mest åbne grupper med en stilling, hvor alle fire hold stadig har mulighederne for at komme videre.