Annonce:
Annonce:

Agger reddet af dommerfejl

Atletico Madrid var presset i bund gennem størstedelen af kampen, men Liverpool skulle have et straffe foræret for at sikre 1-1

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Det var tydeligt, at der var tale om gruppe D's to tophold, der løb ind på Anfield Road.

Begge hold kunne på forhånd klare sig fint med uafgjort. Hjemmeholdet var det offensive hold fra start, uden de røde dog af den grund satsede hele butikken. Med Fernando Torres på tribunen havde manager Rafael Benitez kun Robbie Keane med helt i front.

Atletico Madrid var til gengæld på banen med indstillingen, at 0-0 er fint, og får vi et kontraangreb, så går vi selvfølgelig efter det.

Og det var lige nøjagtig sådan, at første halvleg forløb. Liverpool havde et par store chancer - Robbie Keane havde således to store chancer til at bringe værterne foran - og Atletico scorede på det eneste angreb, de fik i halvlegen.

Annonce:

Flot spansk scoring
En flot aflevering fra Guerro Antonio Lopez blev behandlet på fornemste vis af Rodriguez Maxi, der med en lækker førsteberøring sætter Jamie Carragher af i Liverpools centerforsvar. Efterfølgende scorer han uden chance for Pepe Reina tæt under Liverpools mål.

Efter pausen var det helt som forventet Liverpool, der stod for presset, men uheldet fra weekendens nederlag til Tottenham så ud til at fortsætte.

Først overså dommer Martin Hansson fra Sverige, at Luis Perea tog bolden med hånden i eget felt i det 51. minut, og seks minutter senere var Daniel Agger overordentligt tæt på at score på hovedstød efter et frispark fra højre blev sendt smukt ind midt for mål af Fabio Aurelio, men danskeren header lige over mål.

Aggers mange chancer
Efterhånden lignede danskeren faktisk mere en angriber end forsvarer. I hvert fald var han i denne fase af kampen Liverpools farligste mand. I det 64. minut fik han således chancen igen, da han flugtede til et hovedstød fra Kuyt midt for mål, men han måtte se Leo Franco redde hans forsøg.

Annonce:

I de sidste 20 minutter vadede Liverpool formeligen i chancer - et par stykker af dem til Daniel Agger, der dog hver gang måtte konstatere, at det ikke skulle blive i dag, at han skulle redde sin klub. Til gengæld forærede den svensker dommer et straffe til Liverpool i overtiden - angiveligt begået på Steven Gerrard.

Anføreren gik selv til 11 meter-pletten - og scorede usvigeligt sikkert.

Alle i og omkring de to klubber kan dog samtidig glæde sig over, at gruppens anden kamp mellem Marseille og PSV Eindhoven endte på smukkeste vis. Hjemmesejren til franskmændene betyder nemlig, at Liverpool og Atletico Madrid stadig ligger godt til at gå videre fra gruppe D.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: