Annonce:
Annonce:

Inters stjerner rystet af cyprioter

Inters italienske mestre havde store problemer med de upåagtede cypriotiske mestre Anorthosis Famagusta, mens Werder Bremen gik helt ned på hjemmebane

En verdensmester i knibe. Marco Materazzi og de andre Inter-spillere fik deres sag for på Cypern. (Foto: AP)
En verdensmester i knibe. Marco Materazzi og de andre Inter-spillere fik deres sag for på Cypern. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Dette er sæsonen, hvor flere års dominans i den italienske liga skal veksles til Champions League-succes for Inter med José Mourinho ved roret.

Men den italienske storklub var tirsdag i store problemer i udekampen mod cypriotiske Anorthosis Famagusta, som var foran langt inde i 2. halvleg. Kampen sluttede dog 3-3 efter en sen udligning af Inter.

Italienerne havde planmæssigt et solidt spilovertag, ligesom de helt efter forventningerne spillede sig frem til dobbelt så mange chancer som hjemmeholdet.

Men de cypriotiske mestre gav ikke op af den grund. De udlignede hurtigt efte en kæmpe forsvarsfejl den 1-0-føring, som Mario Balotelli havde skaffet Inter. Og selv da Marco Materazzi gjorde det til 1-2 på et hovedstød et minut før pausen, slog Anorthosis øjeblikkeligt tilbage og udlignede et kludemål af Giorgos Panagi, inden dommeren fløjtede 1. halvleg af.

I 2. halvleg bragte Anorthosis Famagusta sig så foran, da Nikolaos Frousos udnyttede endnu en forsvarsfejl i det italienske forsvar til en afslutning mod fjerneste stolpe.

Længe lignede det cypriotisk sejr, men et italiensk pres udmøntede sig 10 minutter før tid i en udligning ved brasilianske Julio Cruz.

I den anden kamp i gruppe B gik Werder Bremen helt ned på hjemmebane og tabte 3-0 til Panathinaikos. Tyskerne ligger dermed sidst i gruppen.

Inter fører gruppen foran - ja, cypriotiske Anorthosis.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: